Thursday, May 14, 2015

Jalan-Jalan ke One City Mall, SkyPark



pusing pusing tengok kedai. tak ada pun mall ala ala parkson ke, aeon ke. tujuan utama adalah nak naik kat bumbung berkaca tu. (skypark)

kat sini banyak kedai-kedai yang jual baju baju fesyen chinese. restoran chinese n jepun pun banyak. susah juga nak nampak restoran melayu.



betapa tinggi nye kan. sebenarnya NH ni gayat yg amat. so, tabahkan lah hati semata mata nak merasai pengalaman naik ke sky park ni.
sepanjang lif bergerak sari level bawah ke level 10, mata terpejam je.




-gambar gambar dari google-

siapa-siapa yang cuci mata melihat permandangan sekitar USJ n puchong, boleh la datang ke one city Sky Park ni. memang cukup menarik. berbumbung kaca, boleh lihat kedai-kedai dr bumbung di level 10.