Tuesday, February 21, 2012

Februari melabuhkan tirai

salam...

alhamdulillah, bulan februari ni, NH dapat rezeki baru.
syukur pada illahi, NH masih di beri peluang untuk mencari rezeki, untuk meringankan beban en suami.

takpe, pekije sambilan harian pun. janji ade masyuk kan setiap bulan.
bersemangat waja NH mahu meneruskan 'berkhidmat untuk negara'

hope, 1 hari nanti PM atau sape2 yang berkenaan, nampak apa sumbangan pekije sambilan harian @ pekije kontrak pada kerajaan Malaysia. doakan kami-kami yang masih berstatus sambilan @ kontrak ini dapat diserap sebgai kakitangan kerajaan tetap.


# apa-apa pun, NH suka dengan kerja baru NH skrg,.:)

Rakaman Kembara si Manja

assalamualaikum..

lama betul NH tak menupdate encik blog ni.
hujung minggu lepas, NH berkesempatan kuar ngan kawan2. ni la 1st time outting ngan kawan2 lepas jadik wife orang.

takde tempat lain la yg kitorang nak lepak, lepak sekitar presint 2 putrajaya je.
terserempak lak dengan rakaman rancangan astro ceria, kembara si Manja. pengacaranya Sazzy Falak. wahh gitu, leh tgk Sazzy Falak kan.

karnival WOW putrajaya

Friday, February 10, 2012

Wife orang sudah

Assalamualaikum..

hari ni baru lah NH berkesempatan wat entri psl big day NH.
gambar tak byk. sebab yg jurufotonya lum siap. gamba ambik dr fb adik n azma je.

- masa ni kat dalam masjid ibnu abbas kg pengkalan nyireh. tengah tunggu pengantin laki utk majlis akad nikah. masa ni mmg rase mcm nak pecah dah dada ni.. air mata lum muncul lg ..hehe.. ape2 pun, thanks pada kawan2 yang bg support kat NH.

Wednesday, February 8, 2012

opis baru

assalamualaikum..

dah lama betul NH tinggalkan encik blog ni sorang2 kan..
ape2 pun, NH skrg dah masuk opis. opis baru. entah tempat kije ke berapa pun NH tak sempat nak kira.
asyik kije kontrak je NH ni. skrg pun kontrak gak. duk harap kontrak dapat di serap tetap.

harapan menggunung tinggi. tah la.. dalam hati n otak, duk pk, ni la tempat kije terakhir. hanya Allah yang tahu kan.

harap2, NH enjoy kije kat opis baru.

Wednesday, February 1, 2012

setelah 10 hari

assalamualaikum...

setelah 10 hari bergelar isteri orang.
kehidupan sedikit berubah. dulu hidup sorang diri. sekrang sudah berteman.
nak buat satu2 benda, kena minta keizinan, dulu, main hentam je.

mmg 100% hidup NH berubah. dengan penganggur berjaya nya skrg ni. duk melepak kat bilik je. rumah sewa belum dpt..

blum rasa sepenuhnya tugas seorang isteri.
tp, NH cukup happy dengan perubahan dalam hidup NH kini.

NH tak sempat nak update entri pasal big day NH. nanti ada kesempatan waktu, NH akan update ye, skrg pun, NH kat cc. hehe.. dah tak boleh mengarang panjang2..:)

* SELAMAT PENGANTIN BARU juga untuk kawan2 yang melangsungkan majlis perkahwinan..:)