Tuesday, July 7, 2009

mmm....

dah lama btul tak update blog ni, hidup lum betul2 stabil, tak sempat untuk mengadap pc lama1.. maaf ye encik blog, kite jumpe nanti ye..

saya tengah penin sgt2, exam KPLI tak lepas, Exam DPLI dah lepas, interview pun dah pegi, tp, takde rezki lg utk saya jadi seorang pendidik..lagi 1 bulan, saya nye kije kat IPGM kampus sultan mizan ni akan tamat. lepas sebulan ni, ape yang saya nak buat ye..
dah la raya akan menjelma. mayb lepas raya ni, saya akn berhijrah ke Kl, kije je ape yang patut,..
kenapa la susah sgt nak dpt kije tetap ni ye...adehhhh...penin penin penin...:(

No comments:

Post a Comment