Wednesday, February 1, 2012

setelah 10 hari

assalamualaikum...

setelah 10 hari bergelar isteri orang.
kehidupan sedikit berubah. dulu hidup sorang diri. sekrang sudah berteman.
nak buat satu2 benda, kena minta keizinan, dulu, main hentam je.

mmg 100% hidup NH berubah. dengan penganggur berjaya nya skrg ni. duk melepak kat bilik je. rumah sewa belum dpt..

blum rasa sepenuhnya tugas seorang isteri.
tp, NH cukup happy dengan perubahan dalam hidup NH kini.

NH tak sempat nak update entri pasal big day NH. nanti ada kesempatan waktu, NH akan update ye, skrg pun, NH kat cc. hehe.. dah tak boleh mengarang panjang2..:)

* SELAMAT PENGANTIN BARU juga untuk kawan2 yang melangsungkan majlis perkahwinan..:)

3 comments:

  1. Selamat pengantin baru NH... semoga berbahagia ke akhirnya.amin

    ReplyDelete
  2. barakallah NH~ asalkan bersama suami, semua perkara yg menggembirakan kan?

    ReplyDelete
  3. liemaopurut: trima kasih.. amin.

    dhiera : amin...:}

    ReplyDelete