Wednesday, March 6, 2013

Cuka Epal atau Apple Cider


teruskan misi untuk buang lemak2 degil dalam badan.
penurunan sangat slow sebab langgar pantang larang atkins diet.
no karbohidrat. tp, makan jugak karbohidratnya. degilkan NH ni. patutnya dh boleh lost 10kg++.
ni, nak trun 500gram pun susah kan.

hari ni, kena p cari cuka epal kat giant. hope ade la kan.


kelebihan cuka epal.

1. Membantu mengurangkan berat badan dengan mempercepatkan metabolisme untuk singkirkan lemak terkumpul pada badan.

2. Melancarkan perjalanan darah

3. Membantu bagi mereka yang ada masalah sembelit 


4.Mengaktifkan metabolisme dan sel-sel dalam badan dan dapat menghapuskan elemen toksik dalam badan kita.

5. Membantu mencairkan darah, maka perjalanan darah menjadi lancar.

6. Menyingkirkan Air berlebihan

7. Membuang bonggol lemak @ lipatan lemak yang tidak perlu pada lengan, pinggul , peha dan paling utama sekali bahagian perut.

8. Meningkatkan kesihatan kardiovaskular dengan mengekalkan tahap kolesterol darah dan ini akan menurunkan risiko masalah jantung.

9. Membantu mengekalkan berat badan ideal pada mereka yang telah mencapai berat badan yang di inginkan.


No comments:

Post a Comment