Tuesday, February 19, 2013

Penuh debaran

Berdebarnya rase hati.. Khamis ni, 21hb result yang ditunggu tunggu. penentu masa depan.

memang rasa tak sabar nak tau untung nasib diri sendri ni. harap2 ada rezki untuk NH. doakan yang terbaik utk NH ye kawan-kawan semua. lagi 2 hari. rase mcm lambat betul masa berlalu. 

sudah tentu NH duk terpikir2 dan berdebar pasal INI

6 comments:

  1. Salam NH

    Result temuduga dah bleh semak arini kt portal SPA. Nampaknya masih belum smp rezeki sy lagi..sy hny dpt calon simpanan untuk tempoh 1 tahun.apa2 pun sy doakan semoga NH dapat jawatan ni.

    - irine

    ReplyDelete
  2. irine : wsalam. saya dah cek. bukan rezki saya lg. simpanan pun xdpt. kena usaha apply lagi next time nampak gayanya.

    ReplyDelete
  3. takpe kak noor..mungkin ade rezeki kt tempat lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee: kaknor apply takaful kembali. smlm interview. tak tau la lepas ke x. tp, bercinta la sikit nak sampai kl. sesak.

      Delete
  4. Salam NH,

    saya agak konfius dgn status keputusan saya.Tertakluk kepada Kelulusan Mesyuarat Suruhanjaya.maksudnya ape ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam hani..
      mcm mana tu? NH pun tak tau ape maksud tu. selalunya status lulus, tak lulus n simpanan je. lain2 tak pernah dengar lak

      Delete