Tuesday, January 17, 2012

Persiapan Kahwin : Bunga Tangan

Assalamualaikum...

dah lama sangat2 NH tak sempat update kat sini. ye la, skrg dah tak kije kat opis, huhu..
ape2 pun, NH nak update gak pasal persiapan perkahwinan NH.

bunga tangan, NH minta tolong tauke restoran tempat NH kije buatkan, Yani. NH nak bg duit utk Yani beli bahan, last2, Yani n husband dia banje. rezki kahwin NH. hehe..
Thanks byk2 ye Yani, sangat cantik bunga ni.:]


2 comments:

  1. from us (yani, achair n faliha) : sama2..hope u like it!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum!

    Mencari pengacara majlis perkahwinan?
    Serikanlah hari bahagia anda dengan alunan pantun, gurindam, madah seloka yang pasti akan mengundang senyum manis para tetamu anda!

    Kami menyediakan perkhidmatan Pengacaraan Majlis, Menulis Skrip Pengacaraan, Khidmat-Nasihat Pengurusan Majlis, dan lain-lain. Untuk sebarang pertanyaan, anda dialu-alukan untuk terus post di page Facebook “Qiyasari Wedding Emcee” atau emelkan terus kepada azreeariffin@gmail.com.

    Terima kasih!
    Qiyasari Wedding Emcee

    http://www.facebook.com/pages/QiyaSari-Wedding-Emcee/201179599963747

    ReplyDelete