Wednesday, January 18, 2012

Persiapan Kahwin : Cincin Encik Tunang

assalamualaikum..

sebenarnya dah lama NH beli cincin kahwin untk encik tunang. baru kali ni sempat nak wat entri.

suka sangat NH sebab boleh berjimat lg.. hehe.. NH bajet harga cincin encik tunang ni dalam 500 ++..

dalam masa 1 hari je NH survey, abih semua kedai emas n kedai2 yg jual cincin kat area puchong, NH p ngan encik tunang, tak de 1 pun yg dia berkenan.

last2, NH ngan dia g shah alam, cari kat PKNS. tp, semua design hancur. uwa... dah frust dah rase time tu, susah nya nak jumpe design yg encik tunang berkenan. dah la time tu pergi lepas NH abih kije, dengan baju opis bagai la NH ni.

tup2, NH ajak encik tunang singgah carefour shah alam kat seksyen bape tah yg dekat ngan uptown shah alam tu. niat nak berjalan jalan je. last2 jumpe kedai emas makcik ni yang baru buka 10 hari. ape lg, banyak la design cincin baru2 yang cantik2.. waahh.. harga pun byk jimat daa.. banyak untung bajet kawin NH kali ni..
thanks ye encik tunang kerana memahami n tidak demand.

cincin silver permata warna merah. serius cantik gile..

lepas selesai majlis, NH uploadkan gambar cincin tu ye.

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete