Thursday, May 17, 2012

kosong

assalamualaikum...

kosong?
apa yang kosong tu wahai tuan blog.. ehehe.. kosong je kan blog ni skrg..
NH skrg memang tak sempat langsung nak menjenguk blog. nak baca blog kawan-kawan pun tak sempat.

kosong entri untuk beberapa minggu n bulan kebelakangan ni.
kesibukan melanda NH semenjak berkhidmat di unit media, komunikasi korporat ni.

mmg berkoporat abis abisan la. nak bergamba or berjalan-jalan men'snap' gambar pun tak sempat.
sian kan kat encik blog ni. NH pun xtau dah nak manage time kat opis ni mcm mana.

kalau dah tiba time untuk buat liputan bersempena sidang media KSU atau Menteri, memang mcm lipas kudung la gayanya NH ni. mana nak merekod, memenuskripkan lagi percakapan. uisssssss.. mengigil gak la kepala lutut ni.

apa-apa pun, hidup NH skrg ni tak kosong tau. dah ada rumah sewa sendiri, dah menjalankan tanggungjawab seorang suri rumah. NH cukup puas hati dengan semua tanggungjawab tu. yang paling best, NH dah ada dapur sendiri.. masak sendiri n makan sendiri n berat badan pun makin bertambah..

alhamdullilllah Ya Allah, kerana beri peluang untuk hambaMu ini menikmati kebahagian hidup.
murahkkan rezeki hambamu ini untuk mendapat pekerjaan tetap.

No comments:

Post a Comment