Wednesday, July 11, 2012

Novel : Kan Kukejar Cinta Kamu

assalamualaikum..

dah lama sangat NH tak layan novel. tahun lepas pun, kononnya masuk cabaran 50 buku anjuran blog ulatbuku tu kan, tak sempat sampai 50 novel pun, bz kan duk wat persediaan majlis. dah selamat jadi wife orang ni, bz uruskan rumahtangga lak kan. rase ada dalam 10 novel baru yg belum di buka pembalutnya..

novel kan kukejar cinta kamu ni, NH pinjam dari kawan. memang novel ni best la, mengadap samapi muka surat terakhir, tak sampai 2 hari..

susah jugak kan kawin tanpa restu orang tua. alma berkahwin dengan raiyan di luar negara semasa mereka melanjutkan pelajaran. sedangkan family mereka bermusuh sejak dari dulu lagi. alma tidak mendengar nasihat papanya yang suruh menjauhi keluarga Dato Raqib.

terlalu banyak cabaran dalam kehidupan alma setelah seminggu pulang ke Malaysia kerana raiyan terlibat dalam kemalangan dan mengalami amnesia.




thanks azma sebab bagi NH pinjam ini novel...:)

No comments:

Post a Comment