Tuesday, July 3, 2012

Rekabentuk Banner

assalamualaikum..

baru nak masuk minggu ke3 meninggalkan kerja lama. dah rase rindu sangat2 pada kije2 lama. kije baru ni, banyak mengadap paper work je. dah naik berpinar kut mata NH ni..


last yang NH design masa kat tempat kerja lama, banner untk pameran..


NH kecewa ngan vendor yang cetak banner tu. Nh design, bukan belon macam tu. tangkap muat je kan diorg ni, mayb NH bg softcopy belon tu size tak menepati kehendak companynya kan..


- ni la rupa sebenar yang NH design.. lain 100% kan. 

terjumpe tapak pameran ni masa g berbengkel di melaka..

No comments:

Post a Comment