Friday, January 11, 2013

MAHA 2012

MAHA 2012 sudah lama berlalu. hari ni baru la NH teringat nak wat entri. sebenarnya, NH tak abis pusing 1 MAHA pun sbb bawa teman yang tak biasa jalan jauh2.. so, duk melepak kat area dewan A dan dewan B je. tak berkesempatan nak p tengok haiwan2 yang pelik pelik. bergamba pun tak sempat. masa NH sampai tu, cuaca panas sangat2. pastu, ramai plak promoter yang tidak beretika. main tarik je pengunjung nak promote produk menipu diorg. dah tak rasa masuk pameran MAHA pun, NH rase macam masuk pasaraya yang ketandusan pelanggan. memang tak menarik sangat la pada pandangan mata NH. memang ramai peniaga dr ruang pameran. dah la parking pun kena bayar. tahun tahun sebelum ni, free je parking. macam mana la pihak pengurusan MAHA 2012 ni. tahla, hope, 2 tahun akan datang, dapat perbaiki kelemahan pada 2012 ni.

- cempedak durian. ni je la hasil jari jemari NH menekan hp.


- hasil belian NH. terliur tgk manggis yang melambak tu. 3kg kut en suami memborong manggis.

No comments:

Post a Comment