Tuesday, June 26, 2012

Bengkel ISMS


assalamualaikum..

jumaat, sabtu n ahad lepas NH ke melaka untuk berbengkel ISMS (information security management system)... baru masuk kije 4 hari, dah kena pergi outstation. best gak kan.. memang dah lama sangat tak menjejakkan kaki ke melaka ni.

3 hari 2 malam ni avillion legacy melaka. NH dapat single room...  makk aiii. masuk2 je, luas nya bilik, tetibe je rase seram sejuk.. hehe.. aura penakut sudah muncul...
malam 1st tu, memang susah la mata ni nak terpejam. nasib badan la kan, kalau dah penakut, itu la jadinya.



kat atas ni ler rupa avillion legacy hotel. gamba ni NH ambik dr encik google je. NH tak bawa kamera pun ke melaka. sebab mental n emosi tak berapa nak ready meninggal bumi saujana putra n penghuni rumah sorang lagi tu. siannya encik husband kena tinggal sorang2..:)


kebetulan 23hb, sabtu, program Jelajah Janji Ditepati di adakan kat melaka ni, sebelah je dengan avillion ni, apalagi, petang tu, dah abis kelas utk sesi petang, NH ngan kawan2 pegi la meronda ronda kat pameran tu, tp, diorang semua dah nak mengemas dah. NH sempat gak g serbu tempat pameran kdn,.. :)

last2 p serbu pameran dr unit icu jpm, n sebok duk minta baju oren jelajah janji di tepati. bila dah dpt tu, rase mcm puas hati la kan..:)


 ni ler rupa baju oren tu. NH ambik kat google. kredit pada www.ibahpanda.blogspot.com

3 comments:

  1. ehh ada gambar baju Janji Ditepati dari blog ibah laah :D

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. adibah: salam kenalan.. hehe.. kite copy dr google. xpe kan? tak marah kan? :)

    ReplyDelete