Thursday, October 11, 2012

16 September, di akhir syawal

Assalamualaikum..

16 september bersamaan hari malaysia. so, cuti umum kan. NH n husband mengambil kesempatan buat majlis makan kecil-kecilan utk kawan2 dan saudara2 yg ada kat sekitar putrajaya n selangor..

terima kasih banyak2 utk semua yang hadir. tak sempat nak bergamba banyak2.. NH terlalu bz. maklum la tuan umah kan..hehe.. ;p

dah hampir sebulan kejadian berlaku.. baru sempat nak wat entri..hehe

- antara tetamu yang awal datang. umah berterabur..tak sempat nak kemas.

- antara tetamu yang dah nak last2. abg n kakak ipa NH. yg atas riba akak ipar tu, cucu sepupu NH tau.. NH dah ada cucu..so,umur dh meningkat la kan..:)

- adik kesayangan NH zaman belajar dulu.. Jee, suka sgt kawan ngan Jee ni. thanks jee sebb sudi datang umah kaknor.. mmg dh lama gile tak jumpe jee.. last puasa tahun lepas. kenduri kawin Jee pun NH tak sempat nak pergi. jejaka tu hubby Jee..:)

- cik mimi n puan ikin, kawan zaman belajar gak dulu.. menyewa 1 umah kat kg baru dulu. sama ngan Jee.. terharu gile bile diorang datang umah NH.. best sangat persahabatan yang terjalin msa di kg baru dulu..:)

- eh..encik suami ..hehe..muke penat la kut kan..;p

3 comments:

  1. kak noor..huduhnye jee kak noor..heheeh.papepn thnx jmpot ktorg dtg.(:

    ReplyDelete
  2. senyum kememek kan.. azma la ni..snap je. sekeping ni je ade gamba kite jee.. kaknor tak cukup stamina nak bergamba.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete