Monday, October 29, 2012

Novel : Coke and Sundae II

Assalamualaikum...




semenjak dua menjak ni NH mmg gile kentang ngan novel.. tiap kali nampak je kedai buku, mesti p terjah n tanya ade diskaun ke x..hehe..kena ambik langkah jimat cermat jugakkan..

dulu2...hobi hanya membaca novel sahaja, sekarang ni, melangkah lagi maju ke depan la kan, membeli n mengumpul novel. sib baik duit saku ade lebih kan.. NH ni, bukannya apa, nak shopping baju or bende sewaktu dengannya, mmg malas la kan, sebb skrg ni, tak byk pilihan utk baju yg bersize XXL kan. kena la tahan nafsu utk membeli belah baju atau pakaian kan. so,..melaburla pada hobi yang 1 ini.

memang skrg ni, blog NH ni, tiap2 saat ade entri pasal novel kan... dah jadi wife orang ni, hidup terperap kat umah dah la, kawan NH yg selalu hangout sesama pun dh jadi wife org. mmg dah takde entri kuar jalan2 la kan.. ya Allah..panjang lebarnya NH membebel..sebenarnya nak cite pasal novel coke and sundae II ni.

ok2..berbalik pada novel ni.. sebenarnya kali pertama NH terpandang ini novel di Popular, terus jatuh hati. sedangkan NH lum google lagi tuk bace perjalanan kisah selanjutnya antara Syakir dan Azyan..

mmg teruja gile nak tau sambungan kisah hidup Syakir dan Azyan sesudah berumahtangga.. terus mengadap.. dalam masa 2 hari, + dengan buat kerja rumah dan sewaktu dengannya, sempat la habiskan novel ni..

uwaaaaaaaa..NH cukup kuciwa..mmg tak leh tima la jalan cite novel ni.. maybe tak masuk ngan diri NH.. NH tak berapa nak gemar la.. maybe peminat novel yang lain boleh tima jalan cite novel ni. bagi NH, nak bagi 3/5 bintang pun macam x lepas je.. maaf sangat2 untuk penulis novel ni.. NH hampa n kuciwa..:(


untuk yang belum baca novel ni dan yang suka dengan Coke and Sundae yang 1st tu, try la baca, kut2 boleh masuk ngan jiwa kan. ..

No comments:

Post a Comment