Saturday, November 10, 2012

Di Serang ripway.com

 
Jenuh NH pk nape la encik blog ni tetibe je terus ke ripway.com.
agaknya NH buat menambahkan javascript pada blog ni..kononnya nak melawakan blog, last2, dapat masalah.. ape lagi, cara terbaik..guna je template yg telah di sediakan.. 
selesai masalah kan..

maaf pada kawan-kawan yang terpaksa melihat page ripway.com

2 comments:

  1. salam kak noor..baru jee dpt masuk..kalo tak mmg tak bole..try kt opis tak bole,jee rs mungkin offce block blog kan.pastu try kt rumah tak boleh..try dkt tab pon ttp tak bole...so mmg something wrong...skrg dh ok...myb sbb jvascript tu kak noor..

    ReplyDelete
  2. wsalam jee.. sib baik kaknor perasan yg javascript wat masalah kat blog ni.. xmo la tambah ape2 lg.. guna je la yg standard ni..hehe

    ReplyDelete