Wednesday, November 28, 2012

Program Bina Pasukan di Impian hotel Morib



5-7 november lepas, NH join program bina pasukan kat impian hotel Morib. pihak pengurusan arahkan pergi, NH pergi je la kan. semua di tanggung beres kan. 

sebelum pergi program ni. NH dah terbayangkan flying fox, wall climbing n kayak. dah lama kan tak merasa bende tu semua. last pergi morib wat aktiviti tu semua tahun 2007 dulu. 

bila dah start program ni. alahaiii.. banyak ceramah motivasi rupanya. mcm aktiviti dalam kelas je.

- semua peserta program bina pasukan siri 1. yang tak pakai baju biru tu, cosultant yg handle program ni dr AKRAB.


- ahli kumpulan NH. semua duk menayang hadiah cabutan bertuah.


- 9 orang je kumpulan NH. 

- aktiviti last sebelum balik ke sri kembangan. main game harga.

- makanan kegemaran NH masa kat impian hotel. ni utk sarapan pagi hari ke2. musim2 hujan ni kan, memang nikmat sangat dapat makan ubi kayu rebus cicah kelapa parut..nyummm nyummmm

- kuih yang paling cantik. hijau gituww kan.. color kuih ni mmg membunuh mata betul kan. hijau pekat gitu. kalu hijau dr daun pandan best kan. ni sah sah nya pewarna ni..hehehe



2 comments: