Wednesday, November 21, 2012

Fenomena Durian Crepe


kebelakangan ni, kat fb semua duk cite pasal durian crepe. NH pun tertanya tanya gak la pada awal-awal kemunculan nama durian crepe tu. bagaimana rupa paras durian crepe tu kan..

ropa-ropanya sejenis kuih.. hehe.. layan kan je la status kawan2 d fb tu kan. perasaan untuk merasa tu mmg tak berapa nak ada. try gak intai-intai kat blog yang ada resepi durian crepe ni. memang ramai la yang duk berniaga durian crepe online area putrajaya. 

bagi NH, agak mahal la kan harga durian crepe ni. majoriti duk jual rm2-rm3 seketul durian crepe ni..

- durian crepe yang opismate NH juil. 4 ketul rm10

tetiba kan, hari ni, NH dapat rezki terpijak. opismate NH sedekahkan sebiji durian crepe utk NH. harga yang di durian crepe yg NH makan tu. RM10 utk 4 ketul.. 

rupanya durian crepe ni sedap di makan masa sejuk. dalam tu ade krim + durian. semestinya krim yg banyak melebihi durian kan. nak makan durian, baik makan yang belum di 'crepe'kan lagi la, baru puas n rase nikmat raja buah kan..:)

nasib baik NH tak terjebak dengan ini fenomena, kalu x, jenuh la nak blind date ngan penjual durian crepe.


No comments:

Post a Comment