Tuesday, November 30, 2010

sepetang d alamanda

lepas jalan2 n abiskan tenaga kat MaHa, kitorang lepak2 n tambahkan tenaga kat alamanda lak... ramai nye orang kat alamanda d hujung minggu..
saya dah lama tak datang alamanda pada hujung minggu, nak dapatkan parking pun susah, kalu saya yg drive, dh mmg balik je kalau susah nak dapatkan parking, sib baik ana yg drive..hehehe


- lepaking at alamanda -






- menambah tenaga d food Court RASA, nasib baik ade makanan untuk saya, sup ayam.

No comments:

Post a Comment