Monday, December 27, 2010

Ayam Uncle Bob

hari jumaat lepas, tido mcm orang pengsan..huhu..tu la, merayau kat uptown sampai kul 2 pg ngan adik ain.. dh la siang nye melilau kat ioi mall, mau nye tak pancit.hehe, dah tak tau nak p mana, ajak adik p pusing3 pasar tani @ pasar malam kat presint 2... hehe.. dah lama sgt tak jejak kaki kat psar mlm ni, dan sememang nya, teringin nak makan Ayam Uncle BOb.. dr awal tahun lg, tak dpt3.

selama ni, g pasar mlm ni, lepas balik kije, mmg mcm suasana pasar borong la, tak yah cite la kan, orang ramai sgt2, yang duk beratur kat Ayam Uncle Bob tu, sampai 3 line, mmg ramai, tak sanggup nak join sama, so, pendam je la niat nak makan Ayam Uncle Bob... tp, hari ni berjaya beli gak...hahha. hampir setahun mengidam, baru dapt makan kan, hehe, muncul kat pasar tani tu kul 3, memang tak yah beratur3 la kan, org lum kuar opis lg, terus dpt je Ayam Uncle Bob ni.. harga dia, 1 ketul rm 5.50.. mmg berbaloi la..sebab besar gak, xde kulit, xde lemak, ade isi n tulang n sedikit tepung je.. best...layan je gamba3 yang saya cri kat google ni, tak sempat nak snap gamba sendiri, dpt3 je ayam ni, dpt keta pun dah belasah..hehe.


- semua tgh mengidam Ayam Uncle Bob ni..hehe..panjang kan Q nye...



- paper packed utk ayam Uncle Bob ni.. comel kan..:]



- rupa ayam Uncle Bob yang dah di potong3 -

No comments:

Post a Comment