Thursday, December 2, 2010

bercelaru

mmm..mcam ikan cencaru lak kan..
best gak dpt makan ikan cencaru cicah air asam ni..

ape ke bendenye saya merapu ni ek..
sebenarnya kepala otak tengah bercelaru, semalam, dpt info dari kawan kije yang sama kontrak ngan saya, kata nya, pengawai eksekutif pentadbiran panggil dia untuk bgtau yang kontrak kitorang tak kan d sambung untk next year, so, akan tamat pada 31 disember ni ok.. waahhhh... mmg kena migrain la bila saya dengar news ni.. mau nangis pun ade, mana saya nak dapatkan kije dalam mase 28 hari lg ni...

bertambah la kecelaruan di sebabkan saya dapat task baru, task utk wat flow chart baru utk sistem tatatertib yang saya handle. nak d upgrade kut sistem tatatertib ni..
uwaaa... susah nye nak masuk dlm kepala otak ape yang nak d faham kan..

saya rase mau tido n tak mau bangun3 lg. tak mau pk semua bende ni, celaru celaru.. bukan cencaru ok...
sib baik la ade "kawan baru" n kawan3 yang sudi mendengar big problem saya ni..
saya tak nak jadi pengangggur terhormat lg.. byk tanggungjawab skrg ni..

ya allah, permudahkan la segala urusan hambamu ini.. ampunkan segala dosa2 hambamu ini...aminnn...

# satu ape pun tentang flow chart tu saya tak dpt faham..otak saya dh beku, mood kije dah lari.. kije baru..kije baru.. di mana kamu????

1 comment:

  1. hoho..sabar..we are at the same boat..huhu..aku pon xtau ke mana hala nehh...looking for a new job!!

    ReplyDelete