Tuesday, December 21, 2010

backup

dah lama sgt kan tak menconteng kat encik blog ni.. sori ye encik blog, saya takde mood utk menconteng..hehe..

backup? hehe.. backup kije sebenarnya... status kije saya sekarang, tak tau mcm mana, di sambung atau tak.. untuk keselamatan masa depan saya, terpaksa la mencari kerja yang baru.. huh..akhirnya, saya telah berjaya mendapatkan kije area putrajaya gak... fuhhh..memang sgt2 lega, tak perlu saya ber sesak sesak cri kije d kl..thankss ya allah.. bersyukur pada rezki Mu..:]

start kije baru 3hb Januari depan..hope semua nya ok..

hari ni, dapat hadiah dr my supervisor..thanks kak ruhil...anggap je hadiah besday kan...:]





#mood>> masih rase mcm tunggang langgang terbalik kuang..kikiki

2 comments:

  1. dapat kerja kat mana plak cik hekmat?

    ReplyDelete
  2. puan wani, cik hekmat dpt kije kat area diplomatik tu. company swasta.. back up plan je tu, kalu sini tak sambung, berhijrah ke sana la.. hehe..leh lg nak lepak2 alamanda..;]

    ReplyDelete