Tuesday, December 14, 2010

happy birthday to me

tajuk entri tak hingat dunia kan...hehe..
wish untuk diri sendiri... syukur sgt2 sebab masih d beri kesempatan untk menikmati hidup selama genap 27 tahun...

wahh.. dh 27 tahun rupanya umur saya ye..14hb disember...:].huhuhu..
lagi 16 hari nak sambung tahun baru kan.. bila dh tiba tahun baru, makin bertambah la angka kat umur kite kan..

ape2 pun, thanks kat kawan2 yang wish my birthday kat hp (sms).
cik harlini mimi org 1st yang wish, tak masuk 14hb lg, dh dpt msj dr die.
thanks gak untuk raifana, siap call lg...thanks sgt22..utk kawan lama, afiah n adik kecik ku n kakak sulung ku... ingt gak ye korang birthday saya merangkap hari penambahan umur..
thanks gak kat kawan2 yang wish dekat facebook..sayang korang semua..
thanks sebab doakan saya...;]


mmm..bestkan kalu ade 'orang tersayang'...[mood gatal + gedix].

No comments:

Post a Comment