Monday, February 21, 2011

bangga sorang sorang

huhhuhu.. hari ini, saya merasa cukup bangga.. hihii.. ngada kan? bangga sorang sorang lak tu, mmg di timpa perasaan yang cukup dasyat la kan..
sebab apa saya ter'bangga' sorang sorang ni ye.. huahuaa.. pagi3 lg, bila buka ini encik blog, saya nampak, follower saya sudah bertambah.. thanks ye pada yang sudi menjadi follower saya. dan thanks jugak pada encik ben Ashaari promote blog saya kat segmen dia..
hahaha... saya di timpe perasaan yang dasyat lagi sekali, padahal, saya yang suruh my adik yang promotekan encik blog saya ni kat blog Encik Ben Ashaari..
hari ni plak, jadi bersemangat untuk berblogwalking... blogwalking punya blogwalking, tersangkut lak ngan blog blog yang wat giveaway..ape lagi, dalam masa 1 jam, saya dah join 4 giveway. tamak btul kan..
ini la penangan orang yang baru merasa cukup bangga bila di follow oleh lebih 20 orang..
hahahha.. baru 20 orang kan, kecih mcm 2000 orang, ape la cik noor hekmat ni.
bangga sorang sorang..

ape2 pun.. thanks pada follower2.. jom..join giveway..kut3 ade luck la kan.. :]

5 comments:

  1. Takde halnye bangga sorang-sorang..
    Apa-apa hal pun kena bangga kat diri sendiri dulu..

    Gud luck ye join GA.. :D
    padlie nak join gak, tp x sempat..
    kalau orang tag baru join..

    ReplyDelete
  2. hehe... thanks padlie..
    nanti kite tag padlie ye utk join GA ..;p

    ReplyDelete
  3. ni kena selalu update entry la..hihiii..kan follower lari lak.. T____T

    ReplyDelete
  4. udin : thanks.

    wani : takdop idea nok mengarang... huhu...
    nok keno beli kamera baru po wani gok ni..hehe..;p

    ReplyDelete