Wednesday, February 16, 2011

Nagoya Textile


hehe..macam promote kedai kain nagoya lak kan. sebenarnya kan, nak cite p shopping kat nagoya. fuh..sib baik ade sale, kalau tak, memang koyak la poket saya sabtu lepas. thanks ye kak zarina sebab sudi temankan saya p shopping n menjelajah semua kedai kain kat jalan TAR tu, last3 kain kat nagoya gak idaman kalbu..hehe. idaman kalbu sebab harga murah dr kedai kain yang lain. 1 pasang kat euro moda, dapat 3 pasang kat nagoya ok..hehe..

Cantikkan kain kat tepi tu... huhuhu... pink color lg kan. sweet je kan.. jgn jd sour dah la kan..;p

No comments:

Post a Comment