Tuesday, October 11, 2011

Persiapan Kahwin : ChowKit

assalamualaikum...

NH dah tak tau nak letak tajuk ape. sebenarnya nak cite pasal persiapan big day NH nanti.. NH dah start membeli bunga telor n perhiasan-perhiasan utk barang hanratan n hadiah tetamu. Kak Nik NH bawakan NH ke pasar Chow kit.. boleh la tahan harga kat pasar Chow kit ni. nak kata murah, tak de la murah sangat. tp, utk orang2 yang modal tak berapa nak banyak mcm NH ni, boleh la layan membeli belah kat pasar Chow kit ni.

tinggal lagi 3 bulan utk menuju ke majlis NH tu. 1 bende pun blum siap lg. huhu.. step pertama, hujung bulan ni baru boleh mula kan. borang semua dah siap ambik, cuma nak tunggu tarikh utk Hiv test je..

apa-apa pun, NH sangat2 teruja tengok barang-barang utk bakal pengantin kat pasar chow kit. memang cantik2. boleh tawar menawar lg dengan auntie tokey kedai ni.. NH siapkan terus hiasan barang hantaran utk encik tunang..;]








* untuk rujukan semua, detail direction utk ke kedai barang kahwin murah ni, boleh refer blog kawan kita ni kitakesitu

No comments:

Post a Comment