Friday, October 28, 2011

Persiapan Kahwin : hadiah tetamu

assalamualaikum..

NH sekarang tengah duk pk2 pasal nak bagi hadiah tetamu untuk big day nanti.
barang-barang hantaran yang penting2, semua dah settle, tinggal utk hiaskan je. bab hias2 tu semua, NH dh serahkan pada akak kat kg..

mulanya, NH plan tak mau bg paper bag utk tetamu. just nak bagi bekas yang kecik + apa2 makanan je. tp, pk2 balik, mcm nak buat paper bag n + something utk kenangan.
apa2 pun, tgk pada bajet gak kan..

mmm... dah kena start menghitung hari ni.. insyallah, 24 januari next year. tinggal lagi 2 bulan ++.

- tah bile la leh siapkan riben2 ni..huhu... tangan NH yg tak brape nak kreatif ni, memang jadi senget benget la semuanya.

- bekas yang ciut miut di mata NH..:]

3 comments:

  1. kak noor dh start dh..jee blom lg beli yg brg2 mcm tue semua lg,..pening la kak noor.

    ReplyDelete
  2. letak kek coklat moist kukus beks kecil pun blh..

    ReplyDelete
  3. jee: kaknor dh kena start semua ni. nak kena g cri tempat letak cincin n duit lak nanti. utk bawa time akad nikah kat masjid.

    wani: kek coklat tu, takut cepat naik kulat.. mcm tak berani nak bagi tetamu makanan mcm kek.

    ReplyDelete