Friday, October 14, 2011

hilang sudah 'farmville', 'baking life','my shop'

hikhikhik.. kes ni pun NH nak wat entri gak.. x kira x kira, nak cite gak kat sini.
ketaksuban terhadap facebook @ Fb sudah lama melanda diri NH. huh.. memang hari2 datang opis je, wajib sign in fb. bukannya nak bergosip ke ape ngan kawan2.. misi utama NH buka fb di awal bg adalah utk meziarahi ladang(farmville), kedai kek (baking life) n semua jenis kedai (my shop) dan utk kutip hasil.. huuhu.. sebelum kul 7.30 pg..kutip hasil n kuarkan produk baru, time rehat n sebelum balik, kutip hasil lg. memang hari2 la mcm tu.

tp, skrg sudah hilang semuanya.. uwaa... apa sudah jadi la ngan perniagaan NH tu.. line TM kat opis sudah kena block. sudah tidak boleh access ape2 web lagi.. so sad. nasib baik la NH sempat belajar buat bunga reben kat Utube jumaat lepas masa rehat yang panjang.;p

ape2 pun.. tanggung jawab pada kerja kena d utamakan.

psssstttttttt!!! NH tgh pening nak buat montaj utk K.I.K group. walaupun NH bukan ahli group tersebut. tugas terhempap kepala NH.. mauu pusing ini dunia rasenya..;p

No comments:

Post a Comment