Thursday, December 27, 2012

Jiwa Kacau

.

esok.. segalanya esok. penentu masa depan. moga dipermudahkan semuanya.
dari semalam lagi NH duk risau pasal interview PPTM esok. 1st dalam hidup nak p interview kije tetap dengan kerajaan. tak tenang hidup sepanjang minggu ni. 

hari ni, apply cuti, tak boleh cuti.. sbb, jabatan takut duit tak abis. aduh.. NH tak kisah bab gaji di potong.
NH risau pasal persediaan ni.. mcm belum lengkap lg. bace pun sekali imbas je psl IT yg berkurun dh di tinggalkan.

SKT n senarai tugas pun belum siap lg. hari plak ada training sepanjang hari. arrrrgggg...risau sangat2..

apa-apa pun. hope dipermudahkan segala urusan olehNya.


Doakan kejayaan NH utk dapat jawatan tetap ni ye kawan-kawan..:)

No comments:

Post a Comment