Wednesday, December 5, 2012

Seminar oleh Akademik Sains Malaysia


Tetiba je NH kena jadi bidang terjun untuk seminar Strategic Consultative Lab oleh Akademik Sains Malaysia. Seminar pasal water/air. memang lari bidang la kan. ape2 pun, kena la pergi, sebab arahan bos kan. NH kena jadi rapporteurs. 

belasah sajalah. rapporteurs pun rapporteurs la.
isnin n selasa, bertapa la NH kat hotel palace of the Golden Horses tu. ternganga je la bila orang semua present pasal air. nasib baik la peserta just 30++, n ade 3 org rapporteurs. so, tugas NH membantu rapporteurs je..

Strategic Consultative Lab 4 & 5  :: General




- semua gambar di ambil dr google sahaja. NH tak sempat nak berposing bagai, sbb sorang diri je. main terjah je sapa2 utk bertanya itu ini..:)


No comments:

Post a Comment