Thursday, December 6, 2012

katakan tidak pada nasi

allahamdulillah, NH berjaya menyingkirkan nasi dalam hidup untuk sementera waktu. al-kisahnya nak buat atkin diet. no karbohidrat. sudah 2 minggu NH tak menjamah nasi.

nak ikut betul cara pemakanan atkins, tp, belum sepenuh dapat ikut sbb, asal malam je, mengigil lutut. rasa mcm nak pitam. terpaksala ambik air milo kosong + 3 keping biskut tawar hup seng.

so, atkins diet NH belum berjaya sepenuhnya. NH banyak ambil info pasal atkin diet dekat blog bicikut.

takpe la kan, slow2, NH akan try buang semua jenis karbohidrat dalam diari makan NH seharian.

setakat ni, NH dah berjaya kurang 4kg. 

katakan tidak pada nasi utk orang-orang gebuss mcm NH. gambar nasi ni, NH google je.

No comments:

Post a Comment