Friday, March 18, 2011

glamour nya dia

apa yang anda semua nampak bila tengok gamba kat atas... tu gambar yang di ambik kat encik google, gamba sedutan filem yang tengah meletop kat pawagam sekarang ni. sebenarnya NH tertarik sangat3 ngan gambar kat atas tu, sebabnya, kawan NH zaman kanak-kanak dulu yang belakang sebelah kanan umi nazeerah tu.. hehe.. terlebih excited lak NH ni. memang dari awal lagi NH tau, pengambaran filem ni di buat sebelah ngan kampung NH, kat area pantai Bukit Keluang. so, memang ramai kawan-kawan n jiran3 NH yang jadi pelakon tambahan. thanks wat KRU sebab bagi rezki lebih kat orang-orang kampung NH.

NH teringin nak tgk filem ni, dah ajak encik tunang, tp, encik tunang ni, susah tul nak join tgk wayang.. hope, malam ni, encik tunang setuju temankan NH tgk wayang, teringin sgt nak tgk kampung NH kat layar perak dan nak tgk kehebatan KRU membuat filem Hikayat Merong Mahawangsa ni.

No comments:

Post a Comment