Thursday, March 3, 2011

Mau Novel baru

pagi pagi lagi Nh dah rasa macam nak beracau racau maukan novel novel baru..
hehe.. mcm orang tengah kemaruk kan. mau novel baru mau novel baru.
mmm.. bulan februari, Nh tak sempat nak beli novel baru, uis.. terlalu tamakkan seorang yang bernama Nh ini, padahal, ade lagi 4 novel yang Nh beli bulan disember dan januari yang belum dibace, masih cantik tersusun d meja kecik dalam bilik Nh.

disebabkan tuntutan kije dan masalah3 yang melanda, Nh tak leh nak bagi tumpuan pada pembacaan novel. tu sebab la, 4 novel Nh masih cantik tersusun.. yang menyebab kan Nh meracau racau nak memiliki novel baru ni sebab dah selamat melawat blog blog penggemar novel, ulatbuku, duniaNovel dan yang paling best nya, Nh bercita cita nak join Cabaran 50 novel Setahun - 2011 yang d anjur kan oleh tuan nye blog Dunia Novel, tapi, itu semua hanya angan angan mat jenin. aik, apesal lak mat jenin kan, angan angan Nh la kan... tak sempat nak wat review pasal novel yang di baca n tak sempat la nak join Cabaran 50 novel setahun... ade gak sikit rase sedih... tp, nak buat macam mana kan, tanggungjawab kije tu penting, punca rezki kan.. xpe la, lain kali Nh leh join lg Cabaran 50 novel setahun ni.

masih lagi terasa mau novel baru.. huhuhu... wahai encik gaji, kalau la dikau masuk double or triple, boleh daku pegi melaburkan dikau di kedai kedai buku... huhu.. alangkah sedihnya, 3hb pun, dikau lum muncul2....sob sob..



- gambar dr en google, edit sendiri sikit2 -

No comments:

Post a Comment