Wednesday, March 23, 2011

pada suatu hari

jeng-jeng-jeng.. hehe.. saje je kan letak tajuk entri macam tu, sebenarnya, nak menyebarkan gambar di hari kejadian.. layan la ek gambar-gambar kat bawah ni. thanks pada adik NH sbb jadi jurugamba di waktu hari kejadian...

- hantaran dari NH untuk incik tunangan. purple theme ok.. santik kan, kakak sulong NH yang gubahkan, thanks sangat2 untuk "chekmek" tersayang, 'jasamu di kenang'...:]


- kek pertunangan dari NH untuk incik tunangan, bukan dari secret resipe ye, hehe, kat kampung NH takde kedai secret recipe ade kedai Sri Lintang Bakery je...:p



- ni pula kek dari incik tunangan untuk NH. biru u.. look nice kan. ada 3 kuntum mawar merah lg.. macam sayang lak nak mamam bunga tu. tapi, awal2 lagi dah di ngap oleh anak sedara NH.

- hantaran dari NH dan incik tunangan.. gabungan biru dan purple, agak menarik kan, hehe, semua menarik di mata NH sebab NH yang punya kan..;]


- rombongan dari pihak incik tunangan.



- tengah kusyuk berbincang pasal NH ngan incik tunangan. wahhh..incik tunangan tengah berdebar-debar ke tu?



- saat cincin di sarungkan ke jari manis NH dan selamat sudah NH jadi tunangan encik ayie.


- wahhhhh.... taraaaaa....NH bersama incik tunangan @ encik ayie. time ni, majlis dah selesai. rombongan incik tunangan sudah mau pulang... thanksss incik tunangan...;]
(mood, senyum sampai telinga)




4 comments:

  1. tgk pada tahap kewangan jee.. hujung tahun or tahun depan, takde tarikh tetap lg.

    ReplyDelete
  2. owh..harap semua bejalan dgn lancar ye kak noor.jee doa yg terbaik untuk kak noor.

    ReplyDelete
  3. trima kasih jee..:]
    kaknor pun doakan kebahgian jee dgn han.:]

    ReplyDelete