Wednesday, March 2, 2011

Ooohh diet

mmm...diet? Nh dah hilang tah kemana disiplin untuk berdiet. so, pagi3 lagi telah menerjah blog kak oliza untuk mendapatkan semangat yang baru..
mulai saat n ketika ini, Nh kena bekerja keras untuk ber'atkins' diet.. cewahhh.. semangat sentiasa berkobar kobar, tapi, hasil nya, tak berbaloi pun kan. sian NH, lemak Nh ni, lemak tegar kut, bak kata seorang teman.. tegar pun tegar la, janji, usaha kan.

sebenarnya, dah lama NH duk makan karbo, hari3 duk telah biskut n food proses, mcm mana tu Nh?? ape la nak jadi ngan Nh ni, disiplin diet memang teruk. ohhh kak oliza , datang la semangatmu padaku.. kikiki.. main seru seru plak kan, macam lagu misha omar lak kan.. ku seru..:]

setakat ni Nh berpuas hati la sebab, berat badan NH berjaya turun sebanyak 4kg, walaupun tak byk kan, tp, still mantain, tak naik3. ukuran lilit pinggan Nh pun dah berkurang, jeans Nh dah longgar. wa cakp lu.. bangga gak seposen ni.. kuikui..

balik kije kang, Nh nak g beli stok makanan protein la, telor, ayam n sayur hijau. xmo shopping ciskut hupseng lg..;p

2 comments:

  1. wani ada member yang buat atkin ni..memang turun la...dah slim skg..emmm wani jah tok berani nak cuba..hahaaaa.macam susah jah..

    ReplyDelete
  2. ore turun sikit jah..
    keno usoho kuat lg nih..:]

    ReplyDelete