Thursday, July 7, 2011

Kalendar Cuti Umum 2012

Assalamualaikum....

sedar tak sedar, sekarang dah nak abis minggu pertama dalam bulan julai. maknanya kita dah melepas separuh tahun 2011. so, NH pun terus berusaha mencari-cari cuti-cuti umum utk tahun 2012. usaha ni gigih di lakukan oleh kerana NH punya plan besar 'hari ini dalam sejarah Nh' akan berlaku pada 2012.. insyallah, kalau di panjangkan jodoh dengan encik tunang. NH kena la meneliti cuti2 umum yang bersambung dengan hujung minggu.. hehe.. untuk save cuti.

jadual cuti umum kat bawah ni juugak, boleh di buat rujukan utk kawan-kawan yang nak pergi cuti-cuti malaysia.. so.. EnjoYY!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

  1. kak noor, cepat apply cuti tawen..pong..pong..pong..pong..bunyi kopang...jee nk makan "oil rice " kak noor nanti..

    ReplyDelete
  2. tak boleh apply cuti la jee, risau, kontrak kije ni, sambung atau x. bile pk pasal kije, nak mk kawin pun, mood dah lari.

    ReplyDelete