Friday, July 1, 2011

Qiblat nan satu

Assalamualaikum semua....

Julai telah muncul dan Jun telah meninggalkan kita. Dah lama NH tak update apa-apa entri kat encik blog. nak layan buat review novel pun NH tak menyempat. dari bulan Mei lagi NH sebok yang amat-amat sebok (huh mcm PM lak kan..hihihi..)

apa-apa pun, entri di awal Julai ni, NH nak kongsi pada semua, gambar-gambar Kaabah di tanah suci Mekah yang menjadi qiblat yang satu bagi kita semua umat Islam..











bertuahkan sape-sape yang tinggal di kota mekah ni, dapatla melihat Kaabah pada setiap saat.

No comments:

Post a Comment