Wednesday, July 27, 2011

Obes tahap dua

arggggggg... ketensenan yang melampau. huhuhu.. NH dah sampai tahap obesiti yang kedua. memang dah parah. banyak betul lemak2 yang berkumpul di celah3 kulit n tulang NH ni. thanks kat pihat cambridge weight plan sebab datang opis NH n ambik semua sukatan fizikal NH. huh.. baru NH tau, lemak3 degil kat badan NH ni dan nak menutup salur3 darah NH. kalau tak jaga, strok sedang menunggu.. risaunya..

NH kena jauhkan diri dari segala makanan yang boleh menyebabkan penambahan lemak pada badan NH.. go go go.. ramadan bakal menjelma, NH kena btul2 jaga pemakanan dalam bulan ramadan nanti.. :]

k kawan-kawan, doakan untuk NH ye.. semoga lemak2 di badan NH boleh di halau dengan kadar yang maxsimun.

2 comments:

  1. Owh try la makan oat hari2 . Oat leh turunkan kolestrol dlm badan.
    Goodluck on your diet...

    ReplyDelete
  2. niza : thanks niza.. kite ambik oat kadang2 je.. hehe..
    semangat nak berdiet ni cepat sangat hilang..;]

    ReplyDelete