Monday, July 11, 2011

terima kasih kakWan @ ulat buku dan Jemari Seni

Assalamualaikumm.....

Di pagi Isnin yang sedikit membuatkan mata NH mengantuk ni, tetibe je hilang segala mengantuk n mata terus jadi segar bersinar bila terpandangkan blog ulatbuku. wahhh..seronok nya, Review novel yang NH telah buat terpilih lagi untuk jadi salah satu dari 10 pengulas..

terima kasih kakWan @ ulat buku dan Jemari Seni. terima kasih daun keladi..hehe..

Untuk bulan Jun ni, NH menang review novel Jiranku Kekasihku, try la jenguk3 kat entri review yang NH buat ye..
novel jiranku kekasihku ni novel kegemaran akak ipar NH, rase nya lebih 5 kali kak ipar Nh duk mengulang bace novel ni. wah.. rase teruja sangat ni... tp, sedih gak, skrg, NH dah tak sempat nak menatap novel n men'review' novel. xtvt harian n tanggungjawab Nh kepada kerja terlalu padat skrg. masih ade 5 novel yang NH belum sempat buat reviewnya. tah bila la sempat ni..huhuu...

ape2 pun, jutaan terima kasih pada kak Wan @ ulat buku dan pihak penaja hadiah Jemari Seni..;]

3 comments:

  1. kak noor rajinye bc novel..jee kalo baca ngatok..teros tido..

    ReplyDelete
  2. jee: saje je suka2 join peraduan novel ni, tu yang kene berhempas pulas menghabiskan novel2 yang ada.

    ReplyDelete