Wednesday, July 13, 2011

Kilauan Cahaya

Assalamualaikum.....

kilauan cahaya dari dalam tasik putrajaya presint 2. huh... memang menarik sangat cahaya-cahaya dari bot-bot berhias ni. Nh memang terpegun dengan kekreatifan yang ditunjuk oleh pihak-pihak yang terlibat dengan pertunjukkan bot berhias.
Malam sabtu lepas, Nh dah berconggok kat tepi tasik nak tgk pertunjukan bunga api dan perarakan bot berhias. ni la 1st time dalam hidup NH selama hampir 28 tahun tengok bot berhias. zaman-zaman kecik dulu, selalu tengok kereta berhias je kat bandar kota baru (KB) bila time hari ulang tahun kelahiran sultan kelantan.

malam sabtu lepas NH berpeluang tgk bot berhias di temani oleh azma n ana. gamba-gamba ni, Nh ambik dr fb ana sebab time ni, kamera NH dh kehabisan bateri kerana terlalu asyik menyenep gambar-gambar bersama cik-cik bunga. hehe..hp NH pun dah buat hal yang tak sepatutnya pada malam kejadian.
apa-apa pun kite enjoy dengan kilauan cahaya dari dalam tasik putrajaya ni..:]


- percikan bunga api di malam perasmian pesta floria putrajaya.

- bot berhias dari negeri laksamana hang tuah. menarik kan bot ni.?

- ni bot berhias dari negeri kelahiran NH, "kopok leko siya"..hehe.. tengganu kite.

- bot dari kerajaan negeri pahang

- bot berhias ni, dari syarikat perhotelan. Nh lupa lak nama hotelnya.:]

- bot dari tempat percutian, genting higland.

- bot dari i city shah alam, sangat2 simple kan.

- ini bot berhias dari negara jiran kita, iaitu Brunei Darulsalam.

- cantik sangat bot berhias dari perbandaran putrajaya ni. i like!!!

- kalau tak silap NH, ni bot dari kementerian pelancongan malaysia.

- ini bot dari syarikat penerbangan Air Asia.

-Bot dari kerajaan negeri perak Darul Ridwan

- Bot dari kerajaan negeri Perlis indera Kayangan

2 comments:

  1. datang la jee hujung minggu ni. ahad ni last tau.. dekat je jalan klang lama ke putrajaya... hehehe. tak abis2 lg kaknor promote. dtang gtau ek..rindu kamo

    ReplyDelete