Monday, June 28, 2010

adobe coldfusion

adobe coldfusion?? atau juga di kenali dengan coldfusion atau yang lebih glamor, 'CF'.
baru je seminggu yang lepas saya mendengar nama ini. apakah benda alaf ini? adehhhh..cukup takut dengan benda baru ni. coldfusion ni adalah bahasa pengaturcaraan. time belajar dulu, saya tak pernah jumpe pun, coldfusion ini mcm anak beranak PHP, ASP gak la..nasib baik la saya ni tau jugak sikit-sikit basic PHP dan ASP. penat gak nak berkenalan ngan benda alaf coldfusion ni..
thanks kepada penyelia saya, Puan Ruhil Hayati @ kak Ruhil sebab bagi pinjam buku coldfusion ni.
seminggu lebih mentelaah sorang - sorang buku ni, alhamdullillah, abih gak 1 buku, study sorang-sorang, masuk la gak dlm kepala ni..harap-harap, lepas ni, saya berjaya menghasilkan kerja yang kak Ruhil ingin kan.

2 comments:

  1. bile dok tmpt bru..byk yg kite kene balaj..;)

    ReplyDelete
  2. blaja sorang2, mcm dh bijak sgt2 lak kan..segan la nak tanye kawan2 baru.

    ReplyDelete