Wednesday, June 30, 2010

sistem tatatertib KPM kembali lagi..

semalam, saya sudah jumpa ngan encik shahril (kononya la),
padahal saya jumpe yang duk sebelah encik shahril tu, puan niza untuk settle kan benda yang melibatkan sistem tatatertib ni.
sebenarnya, untuk mintak kebenaran memasuki server \\10.22.70.64, folder tatatertib je..
so, semalam dah berjaya la menakluki folder tu. tp, saya buta, buta coldfusion.
apa yang harus saya buat ni..
di mana kah database nya..adehh..kepala makin pening + kes opismate yang kursus tu..
akhir nya, buka je folder tatatertib sambil update entri kat encik blog ni..hehhee

No comments:

Post a Comment