Wednesday, June 2, 2010

- cuti wesak day -

~~@@~~bestnya, wesak day 28hb mei jatuh pada hari jumaat..hooreyyy!! boleh rehat puas2 dan jalan2 abiskan duit..abih je kije hari kamis, terus g ERL stesen menuju ke destinasi..hehe..nak pegi rumah kakak dekat jalan air panas, setapak. naik ERL dengan opismate, kak zanariah. sampai klsentral, kena nak lrt putra lak, kena tukar lak kat stesen masjid jamek, naik lrt star ke stesen titiwangsa. kakak jemput kat situ...dah lama betul tak bermalam kat setapak ni. zaman2 mula-mula nak menapak kat kuala lumpur, rumah kakak ni la tempat berteduh..:)

hari jumaat tu, lepak2 kat umah sambil layan si nebok amalina. malam tu, dinner @ restoran chop & steak di kampung baru..mmm..kenyang gile.









~~@@~~ cuti untuk hari sabtu...zassssssssss..abihkan masa bersama my best frend, harlini mimie izwanie aka mimie di jalan masjid india n jalan tuanku abdul rahman aka jalan TAR,,

mmg kopak a poket, shopping kain baju raya..huhu..pose lum ganti abis lg, sebok nak beli baju raya da..ape2 pun,,best sgt2 dpt jalan2 kat kl..hilang la tahap keboringan kat putrajaya,,hehe..thanks ya mimie..



--- pemandangan di bazar masjid india ---



~~@@~~ zasssssss...huhu..hari ahad lak, g lepak kat wangsa walk mall, wangsa maju bersama kaknik's family, kaknik n abg nal layan bowling..hehe..aku ni, tak penah main bowling, so,, layan muvie la bersama nazira n nabila..layan shrek forever & after, best lor cite shrek yang last ni..
shrek dah ade 3 org baby yang cumel bersama puteri fiona..:)


No comments:

Post a Comment