Monday, June 21, 2010

Muvie...

THE A-TEAM
sabtu lepas g layan muvie kat TGV klcc dengan "teman lama"..ahak, best gak muvie the a-team ni, semangat berpasukan tu penting, banyak gak la part2 yang menggelikan hati, boleh ler menghilangkan tensen kerja..:)



LAGENDA BUDAK SETAN
5 jun, layan lagenda budak setan kat GSC alamanda ngan azwani (kawan Kptm).
cite ni tak de la menarik sangat. boleh la bagi 3 bintang dr 5 bintang.. cita jiwang2 karat gitu.
kisah budak nakal, jadi tak nakal sebab seorang perempuan yang buat dia jatuh cinta,berkahwin, dapat baby, wife meninggal time bersalin, yang paling pelik nye, last cite, tertulis "habis untuk bahgian 1". maknanya, ada sambungan la kan muvie ni..huuu..layan je


PRICE OF PERSIA
2 jun, 8.30 mlm..hehe. pas opis je, lepak alamanda, ngan baju kerja, bagus tul, janji ngan najmi (kawan KPTM) nak layan muvie Prince of Persia..hehe..maklumla hari rabu, tiket murah. GSC alamanda ni RM 6 je.. cita ni ada gak pasal magic2..ala, biase la omputih kan..pedang magic, boleh kembali ke masa sebelumnya. byk gak la part2 yang mengerunkan. best la layan cite ni. tak rugi la p tgk ngan baju kerja pun.

No comments:

Post a Comment