Monday, June 28, 2010

dari UPT ke UAPT

lupa lak nak update kat encik blog ni pasal bertukaran tempat kerja..hehe, mcam jauh je bertukaran ni, padahal pertukaran unit je pun, dari unit pengurusan teknikal ke unit aplikasi pengurusan pentadbiran, masih dalam bahagian pengurusan maklumat lagi.
dari depan ke belakang je pun tempatnye, cuma, skop kerja je yang berubah, sebelum ni, menguruskan, kat uapt ni, kena membangunkan. upt dulu, tak ramai sangat kawan-kawan seunit, ada dalam 9 orang je. uapt ni ramai, ade dalam 25 orang..
banyak benda baru nak kena belajar kat uapt ni, ok gak, boleh menambahkan lagi ilmu it. sememang nya tak banyak pun ade ilmu it sebelum ni. harap-harap saya boleh cepat belajar, tp, saya belum g jumpe encik Shahril tu lagi..bila ye nak g jumpe ni? nape berat sangat kaki nak melangkah turun ke tingkat bawah ni..kalau dah, tahap kemalasan sudah menguasai diri, memang tak kan maju la kan, tunggu la lepas luch hour jap lagi, mental pun tak cergas je pagi pagi isnin ni.:(

No comments:

Post a Comment