Tuesday, June 29, 2010

perkahwinan aza

dah lama dah perkahwinan aza @ raja norazah ni,
saje je saya baru nak update kat encik blog ni.
kenduri ni kat kg halaman aza, kat semerah, baru pahat johor.
jauh saya travel semata-mata nak tgk aza nek pelamin,,comel sangat2..
thanks kat yennie n tunangannya, encik afandi sebab bawa saya bersama men'travel'kan diri ke johor dan n9.
pada 14hb mac ni, dua kenduri saya telah terjah,
1st, saya terjah bersama yennie, en afandi dan N ni kat kenduri aza,
sebelah petang lak kami terjah kenduri linda kat gemas lak,
nanti saya update kat entry baru ye pasla kenduri linda ni...
seronok sangat tengok kawan-kawan nek pelamin...:)




No comments:

Post a Comment