Monday, September 27, 2010

17 syawal

sudah 2 minggu lebih dalam bulan syawal. kat putrajaya ni, masih meriah, tibe je hujung minggu ramai yang buat open house.
saya ni jadi tukang makan je..hehe..

hari ni, saya pegi rumah opismate saya, merangkap orang kampung saya (besut), merangkap kawan sekolah abang dan saya. Kak Jahlawati..
sebenarnya bukan open house mana pun, sebab kak jahlawati jemput kawan2 sekolah die je, macam reunion. saya sorang je menyebok, saya tolong buatkan nasi minyak, acar timun, rojak buah n sambal belacan, rugi, tak sempat nak snap gamba, bz kat dapur kan..huhu..

No comments:

Post a Comment