Thursday, September 30, 2010

'give up'

'give up'??

saya sudah berputus asa..dah tak de perasaan.
teruk kan kalau takde perasaan langsung.
sebenarnya saya dah putus asa ngan 'someone special'..

malas nak pk, dah malas nak bersungguh dan harap kan apa.
lagi beberapa hari nak masuk 3 tahun perhubungan kami.

sekarang ni, dah mcm perigi cri timba, saya je yang bersungguh2 nak akhiri perhubungan ni ke jinjang pelamin, tp, dia, buat tak tau je.

2010 tinggal lg 3 bulan, 2011 dh nak dtang, makin bertambah la umur, bukannya makin muda..

aarrrggg...saya tensen ngan semua ni..
rasa macam hidup sorang2 lebih sonok, tp, saya cukup jeles bila tgk kawan2 dah ada baby.
saya ni, tah bila, sangat sangat geram.

huh....saya benci dgn semua ni.. mau tenangkan hati..mau pegi jauh2 dr hidup 'dia', saya sgt sakit hati ngan respon 'dia', tah la, saya semakin tak paham apa yang 'dia' tunggu lg,

nak kata saya demand bab2 hantaran or ape2 je utk kehidupan kami akan datang, sikit pun xde.
saya redha n rela je ngan apa yg 'dia' ada... tak pernah saya nak meminta minta..

cukup bosan, sedih...arrrgg..semua perasaan ada.

yang penting saya sudah give up, sekarang ni, saya dah malas nak terhegeh3. saya dah malas nak usaha utk eratkan lg hubungan saya dgn 'dia', ape nak jadi..jadi la..

kosong...semua kosong...saya sudah give up...

thanks ye, buat saya terus mengharap selama ni..

10 2010, saya dah stop mengharap ape2 dr encik ayie.
hidup sorang2 pun best gak kan...

ape lagi...ENJOY !!!!!!!!!!!!!!!!
bab kata Nora Danish dlm sitkom puteri.



#mood = sangat frust..:[
#sambung study pun best gak, tp, sapa nak bayarkan si puteh ye kalau sambung study..huh..makin fenin da

3 comments:

  1. besaba la kak noor...cube alihkn pandangan tok org lain pulak..;))

    ReplyDelete
  2. adik: kalu cari kumbang, byk doh dpt..
    jee: dah buka luas2 pandangan ni, tp xde orang lak nak pandang kaknor..kiki

    ReplyDelete