Saturday, September 11, 2010

3 syawal

3 syawal.. saya masih belum puas beraya..

pagi semalam, telah selesai plan yang di rancang, reunion sekolah menengah tengku mahmud.
petang lak, saya bersama kawan sekolah menengah, lidawati pergi beraya d setiu, kampung gong batu.. beraya di rumah kawan sekolah, dah 10 tahun saya tak jumpe kawan yang duk setiu ni, saya ke rumah anura n haslina dunia.

anura tengah pregnant anak sulung, dah nak masuk 8 bulan. haslina dunia lak baru 4 bulan pregnant anak sulung, 2 orang duk berjiran je. tp, haslina dah tak ingat saya..huhu..ye la, saya tak glamor zaman sekolah dulu.

hari ni plak, lepas zuhur, saya, ma, adik ain n kakna beraya ke kampung ma, di kampung padang mengkali, peringat, kelantan.

fuh, teruji kesabaran drive kat kelantan ni, raya kan, mmg jem teruk. saya lalu ikut gunung bachok. raya raya pun, orang dah wat kenduri kahwin, mau nye jalan kampung tak jem. patutnye 40 minit dah leh sampai kat kampung saya, tp, jadi 2 jam..pemamdu kat kelate ni pun sgt2 la best, membuat kan mulut saya membebel je..huhu.. sabar3..:]

kat kampung ade pakcik saya je skrg ni, pakdor nor n anak3.
lepak2 umah pakdor nor sejam dua, pastu akak saya yang sulung sampai bersama 2 org anaknye yg nakal tu..hehe.:p


- bersama ma, adik ain n kakna


- saya bersama adik yang manja..hhuhu..;p


- ni la 2 hero yang nakal tu -

No comments:

Post a Comment