Monday, September 6, 2010

tercalar sudah

tensen di buat nya...mau menangis, sudah bertakung airmata..

kejadian berlaku pada pukul 1.20 tghari..time2 zuhur..saya sebok nak kuar. tu la, bawak si putih, tak ingat dunia, sian si putih saya, tercalar sudah.. saya dah cukup berhati hati, tak tau la ape silap nya bende ni terjadi..

saya mmg tak mahir lg nak kuar masuk parking, benda ni jadik masa saya mau kuar parking kat umah kaknik saya, nak g carefour, mau anta popia yang kawan saya oder, rai, sian die, tunggu lama2 kat carefour wangsa maju tu.

benda dah nak jadi. tercalar la cat si putih, uwaaaaaaaaa...sayang nye si putih saya ni...saya mmg tak suka parking kat tempat bz2, tp, nak wat mcm mana, org lain yg parking kan..
dah nasib malang hari ni..sabar aje la..tak sampai 2 bulan, si putih dah dpt sakit..sian si putih.
jgn la bende ni tau kat org org kat kg, nanti, saya tak d benarkan bawak si putih balik beraya d kg..



lepas ni, saya akan lebih berhati3. tak nak bg org parking si putih kat tempat sebok lg.

si putih dah kena service, tp, peroduo service centre kat putrajaya dh penuh, nampaknye nak kena service kat bengkel abg ipa saya je la..sian si putih, saya tak jaga die elok2..





# mood sedih,... dugaan dlm kehidupan, jgn salahkan org lain, salahkan diri sendiri je ..;p

2 comments:

  1. alahai kak noor..syg nye..mcm mane bole jd mcm niee

    ReplyDelete
  2. mmg syg gile aa..
    nak kuar parking, tak lepas.
    akak kaknor parking tempat bz,
    mmg nahas menunggu la..
    uwaaaaaaaa

    ReplyDelete